Asiakastuki: (+358) 4547 990 888 tai 888 Vectone-liittymästä

Tietoa meistä

Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Lontoon Canary Wharfissa, kansainvälisen liiketoiminnan ja -keskuksen sydämessä. Yli 15 vuoden kokemuksella nopeasti muuttuvalla matkaviestintäalalla, tarjoamme korkealaatuisia matkaviestintäpalveluja Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Itävallassa, Ranskassa sekä Portugalissa.

Missiomme on tarjota kotimaan ja ulkomaan viestintäpalveluja helposti ja edullisesti kaikille asiakkaillemme taaten markkinoiden johtavat hinnat ja edut. Meillä on jo yli viisi miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa, jotka palveluidemme avulla pitävät yhteyttä lähimmäisiinsä päivittäin.

Vectone Mobile brändi on osa Mundio Group:ia, matkaviestintäsektorin innovaation ja viimeisen teknologian edelläkävijä, sekä monen markkinoiden johtavien tuotteiden tarjoaja. Näkymät Lontoon pääkonttoriltamme ovat pieneen rauhalliseen South Quay satama-alueeseen, mikä tarjoaa kontrastin dynaamiseen ja innovatiiviseen liiketoimintaamme nopeasti kehittyvällä sektorilla.

Vectone Mobilen toiminta perustuu visionaarisien ideoiden toteuttamiseen sekä kansainväliseen, vahvasti yrityksen missioon sitoutuneen henkilöstön osaamiseen. Jos sinä haluat olla osa Vectone Mobilea, ilahtuisimme yhteydenotosta.