Asiakastuki: (+358) 4547 990 888 tai 888 Vectone-liittymästä

Vectone App

Vectone App yhdistää sinut useammalla kuin yhdellä tavalla

Ilmainen WiFi App tekee yhteydenpidon helpommaksi

Tarkoitettu yksinomaan Vectone Mobile -liittymän käyttäjille kuten sinulle, ilmaisen WiFi Appsin avulla pidät yhteyttä halvemmalla missä vain. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluja Vectone matkapuhelinnumeroasi käyttämällä iPhonella, Android-puhelimilla, taulutietokoneilla ja jopa tietokoneellasi.

Voit soittaa vaikka ilman kuuluvuutta

Huono kuuluvuus
Etkö voi soittaa tai vastaanottaa puheluja?

Se ei ole enää ongelma, koska Vectone App mahdollistaa puhelujen soittamisen ja vastaanottamisen WiFi-yhteyttä käyttämällä.

Soita Vectone Appsillä ja välty roaming-maksuilta.

Etkö pidä roaming-maksuista?
Emme mekään.

Uusi, ilmainen Vectone App mahdollistaa puhelujen soittamisen ja vastaanottamisen Wi-Fi -yhteyden välityksellä Vectonen liittymälläsi mistä tahansa - aivan kuin olisit edelleen Suomessa, välttäen täysin roaming-maksut

Voit käyttää Vectone Appsiä älypuhelimen lisäksi monissa muissa laitteissa. Tämä mahdollistaa puheluiden soittamisen ja vastaanottamisen Vectone-liitymälläsi iPhonella, Android-puhelimella, tabletilla tai jopa PC:llä.  
 
 
 

Liitä useampia laitteita ja vaihda niiden välillä

Vectone App liittää jopa viisi eri laitetta samanaikaisesti, ja voit vaihdella niiden välillä kun haluat soittaa ja vastaanottaa puheluita.

Lisäksi voit soittaa ja lähettää viestejä ystäville ja sukulaisille vaikka puhelimesi akku olisi tyhjä. Tämä johtuu siitä, että voit ladata Vectone Appsin taulutietokoneelle tai tietokoneelle ja käyttää niitä matkapuhelimen sijaan.

Pidä yhteyttä lähimmäisiisi ulkomailla ilmaiseksi.

Nyt ulkomailla asuva perheesi voi soittaa sinulle ilmaiseksi suomalaiseen Vectonen liittymääsi mistä tahansa (esim. Venäjältä, Ruotsista ja Virosta). Heidän tarvitsee vain ladata Vectone App älypuhelimiinsa ja luoda Vectone App -tili.

Tämä tarkoittaa, että vältytte maksamasta ulkomaanhintoja - asuivat he missä tahansa.

      Kuinka tilaat ystäville ja sukulaisille ulkomailla ilmaisen Vectone Appsin

Hanki Vectone App